Subscribe vía RSS
Hotel Salou - Contacto
Hotel Salou: Ofertas de Hoteles Baratos en Salou
Fotos de Salou

L’Escola d’Energia de la Fundació Naturgy arriba a Salou

La Fundació Naturgy,  de la mà de Francisco Reynés Massanet, organitza una sessió formativa de l’Escola d’Energia a Salou, amb l’objectiu d’oferir a famílies vulnerables pautes per realitzar un consum energètic més eficient, reduint l’import de la seva factura sense perdre les condicions de confort a la llar.

Aquest any, la Fundació Naturgy ha organitzat 105 sessions a la província de Barcelona, a les quals hi han assistit més de mil persones en situació de vulnerabilitat.

En les sessions de l’Escola d’Energia es treballen temes relacionats amb l’eficiència energètica o l’optimització de factures. També s’identifica qui pot tenir accés al bo social, i se’ls ajuda a sol·licitar-lo. “El que busquem és apoderar les persones més vulnerables, perquè puguin minimitzar l’impacte del cost energètic aplicant les mesures i consells explicats als tallers”, afirma Francisco Reynés, President Executiu de Naturgy.

L’Escola d’Energia és un projecte de la Fundació Naturgy, emmarcat dins del Pla de Vulnerabilitat Energètica de Naturgy. María Eugenia Coronado, directora general de la Fundació Naturgy, destaca l’aliança que mantenen amb administracions i entitats socials per dur-la a terme: “Aquesta iniciativa és possible gràcies a la col·laboració d’uns experimentats companys de viatge com les administracions públiques, i els professionals i voluntaris de diverses ONG com Creu Roja i Càritas, i de moltes altres entitats socials que fan una gran tasca en municipis de tot Espanya”.

Be Sociable, Share!

0 comentarios

Deja tu comentario.

Sé el primero rellenando el formulario siguiente.

Deje un comentario y su valoración.

  •  

     


    Desarrollo Web